30 jaar zilveren Maple Leaf

Nu voor onze laagste prijs ooit!

Het meest voordelige begin van het nieuwe jaar!

Heeft u, net als ons, ook gretig gewacht op de nieuwe Maple Leaf? Al 30 jaar is de zilveren Maple Leaf één van de belangrijkste investeringsmunten ter wereld. Iedere muntliefhebber is er bekend mee!

Zonder twijfel is dit de hoeksteen van de 16 meest Iconische munten ter wereld. Zeker nu dit boegbeeld dertig jaar bestaat.

Dit is hét moment om de nieuwste – jubileum – Maple Leaf te bemachtigen. Voor de laagste prijs ooit. U ontvangt met een korting van maar liefst €55,65:

Voor slechts €24,30 dit 38 mm grote icoon

In hoge verzamelaarskwaliteit: Brilliant Uncirculated

1 ounce (31,1 gram) zwaar en geslagen met het zuiverste zilver: 99,99%

Met de modernste technieken beveiligd: micro-gegraveerde laser markering op de keerzijde en radiale lijnen over voor- en keerzijde

Officiële Canadese 5 Dollar munt, geleverd met Officieel Certificaat van Echtheid en Eigendom

Exclusieve service van onze topnumismaten
(lees onderaan de pagina meer)

1

2

3

4

Wij hebben slechts 100 exemplaren bemachtigd voor deze lage prijs. Wees op tijd! Reserveer nu >>

Reserveer hem nu voordat het te laat is

U ontvangt de 2018 Maple Leaf 14 dagen vrijblijvend op zicht en u betaalt enkel de €24,30 alleen als u 100% tevreden bent.

Verzending en terug sturen is GRATIS

RESERVEREN
100% tevreden of geld terug garantie

 

Reserveert u liever telefonisch?
Bel dan GRATIS met onze Klantendienst : 0800 / 500 52
Ma. t/m Vrij. 09.00 uur - 17.00 uur

De Zilveren Maple Leaf 2018 is onderdeel van één van de meest prestigieuze reeksen van Het Belgische Munthuis. In deze reeks zijn de eerste allermooiste zilveren 1 troy ounce munten van over de gehele wereld toegankelijk gemaakt voor u als verzamelaar. 

Onze Reserveringsservice biedt u vrijblijvend de kans een prachtige verzameling ‘Mooiste Zilveren Munten ter Wereld’ op te bouwen die zijn gelijke niet kent. 

U ontvangt elke maand voor slechts €79,95 (incl. €4,95 voor verzending ) een speciale uitgifte uit de reeks ’16 Wereldberoemde Zilveren Munten’. Denk hierbij aan de Zilveren Krugerrand, de Zilveren Philharmoniker en de Zilveren Panda. Maximaal aantal leveringen: 16. Zonder risico voor u dankzij onze '100% tevreden of geld terug' garantie.

5

6

Onze speciale Reserveringsservice

Fix the following errors:
Hide